FIFO.GR | Δίεση 101,3: Κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι στη sold out συναυλία της ΖΑΖ!
1665
post-template-default,single,single-post,postid-1665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Δίεση 101,3: Κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι στη sold out συναυλία της ΖΑΖ!

Tην γνωρίσαμε πρώτοι μέσα από τη συχνότητα του Δίεση 101,3 και τώρα δύο τυχεροι θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να την απολαύσουν από κοντά . Δείτε από κοντά τη μοναδική ΖΑΖ σε μια συναυλία στο Παρίσι, στις 18 Νοεμβρίου.

Συντονιστείτε, καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή 7 με 11 το πρωί, στην εκπομπή του Θεόφιλου και της Δήμητρας, στον Δίεση 101,3

και κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι για να βρεθείτε στις 18 Νοεμβρίου στη sold out συναυλία της ΖΑΖ στο La Cigale στο Παρίσι.

 Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου και ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει για 2 άτομα τα εισιτήρια της συναυλίας, τα αεροπορικά εισιτήρια και 2 διανυκτερεύσεις(αναχώρηση 17/11, επιστροφή 19/11).H κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στις 12 Νοεμβρίου. O Δίεση 101,3 εξασφάλισε τα εισιτήρια για την sold out συναυλία της ΖΑΖ ενώ τις διανυκτερεύσεις και τα αεροπορικά εισιτήρια προσφέρει το Cosmorama.

Η Zaz (κατά κόσμο Isabelle Geffroy) είναι Γαλλίδα, 30 ετών και αυτός είναι μόλις ο πρώτος δίσκος της.

Η Zaz έχει ως βάση της την jazz μουσική αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες pop αναφορές. Όμως, το μεγαλύτερο ίσως εφόδιο της είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf) που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας. Μια φωνή που μετατρέπεται μέχρι και σε μουσικό όργανο (Je Veux) και η οποία δείχνει να μην μπορεί να βγει παρά μόνο τραγουδώντας δυνατά. Η εξαιρετική εκφραστικότητά της φανερώνει άνθρωπο που αγαπά και ζει γι’ αυτό που κάνει, απολαμβάνοντας και αξιοποιώντας στο έπακρο το εξαιρετικό της ταλέντο.

Ο δίσκος της Zaz έφθασε στο νούμερο ένα των γαλλικών chart του, επιβεβαιώνοντας των εξαιρετική αποδοχή ενός γνήσιου ταλέντου και δημιουργώντας ήδη μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Εξάλλου με τον μικρό σε διάρκεια δίσκο της, δεν προλαβαίνεις καλά καλά να συνηθίσεις και να καταλάβεις τι άκουσες μόλις. Μάλιστα, το Eblouie par la Nuit, που κλείνει το δίσκο, σε αφήνει με μια ανάγκη να ακούσεις κι άλλο, να μάθεις τη συνέχεια!

Η Zaz, με την ταχύτατη αποδοχή αλλά και, κυρίως, με την εξαιρετική δουλειά της είναι ήδη μια από τις βασικές υποψήφιες για να χαρακτηριστεί αποκάλυψη της χρονιάς.

No Comments

Post A Comment