FIFO.GR | Η Κινητή Μονάδα «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει και εξετάζει παιδιά στη Σαμοθράκη
1825
post-template-default,single,single-post,postid-1825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1
Γιατροί του Κόσμου

Η Κινητή Μονάδα «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει και εξετάζει παιδιά στη Σαμοθράκη

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», που έχουν δημιουργήσει οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, θα επισκεφθεί το νησί της Σαμοθράκης  από τις 16 έως και τις 19 Νοεμβρίου 2010.

Η ιατρική ομάδα θα βρίσκεται στην περιοχή για να εξετάσει παιδιά που κατοικούν στο νησί. Με αφορμή την επίσκεψη της «ΛΗΤΩ», στο νησί θα βρεθεί  η οφθαλμολογική μονάδα «ΙΡΙΣ» καθώς και ένας παθολόγος, ένας παιδίατρος και ένας ορθοπεδικός με στόχο να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους του νησιού.

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα της οργάνωσης δημιουργήθηκε το 2003 σε συνεργασία με τη Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Η Μονάδα αυτή ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρέχει παιδιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς νοσοκομεία ή Κέντρα Υγείας.

No Comments

Post A Comment